Bijeenkomst: Passende zorg voor Mens en Milieu: Groen Doen We Samen!

Nieuws

Je kunt je nu aanmelden voor het evenement: ‘Passende zorg voor Mens en Milieu: Groen Doen We Samen!’ van ZonMw, GZA & VGZ. Verduurzaming kunnen we niet alleen, daarvoor hebben we alle partijen nodig. Daarom wordt er een bijeenkomst georganiseerd met de Groene Zorg Alliantie, ZonMw en Netwerk Jong VGZ. Samen kunnen we een stap zetten naar groene zorg.

 • Wanneer?
  Donderdag 7 september van 17:15-20.30u
 • Waar?
  VGZ in Arnhem (nabij het Centraal Station)
 • Voor wie?
  Enthousiaste zorgverleners en professionals van ZonMW, de Groene Zorg Alliantie en Netwerk! Jong VGZ die met een frisse blik samen willen werken aan duurzame, groene zorg.
 • Doel van de avond:
  Een brug slaan tussen zorgverlening, kennis(ontwikkeling) en zorgverzekeraars voor de ontwikkeling van een toekomstbestendige, duurzame zorg.

Programma
Vanaf 17:15 uur is iedereen welkom voor de bijeenkomst, inclusief een lichte vegetarische maaltijd. Het programma start om 18:00 uur met een presentatie door Cas Ceulen, (Chief Health Officer van Coöperatie VGZ), gevolgd door Anne Roosendaal, de klimaatdokter.

De input van iedereen is cruciaal en de interactie vindt plaats door middel van een “Open Space” waarbij de volgende vraag centraal staat: Wat is er nodig om samen de verduurzaming in de zorg te versnellen en zo komen tot passende zorg?

Let op er zijn maar 60 plekken, dus vol=vol!