Congres ‘Heel de zorg’ 14 april

Agenda, Congres, Nieuws

Hoe verduurzaam je de zorg en jouw zorgorganisatie? Op 14 april delen twaalf pioniers hun verhaal in een inspirerende greentalk. Dat doen ze tijdens het duurzaamheidscongres Heel de Zorg. Een congres dat wordt georganiseerd door de Dutch Health Hub in de Jaarbeurs te Utrecht.

De pioniers vertellen hoe ze hun organisatie duurzamer maken. Niet door dikke beleidsplannen te schrijven. Wel door gewoon te doen.

Leden van de groene OK zijn van harte welkom om deel te nemen aan het congres. Kom met collega’s op 14 april naar Jaarbeurs voor een dag vol inspiratie. Zodat je op 15 april meteen aan de slag kunt met het verduurzamen van jouw zorgorganisatie.

Pioniers
Leer van Niek Sperna Wijland hoe het Amsterdam UMC van 100.000 naar 500 OK-mutsen gaat. En van Simke de Jong hoe hij bij Alrijne mensen motiveert om zelf met veranderingen te komen. Jelmer Faber vertelt hoe hij met PharmaSwap de medicijnverspilling aanpakt.

De verhalen van de greentalkers staan ook in Heel de zorg, de reisgids voor vakmensen die het duurzamer willen doen, geschreven door Joost Bijlsma en Cathy van Beek. De auteurs lanceren de reisgids op het congres.

Sprekers
Het congres wordt geopend door kunstenaar Maria Koijck. Zij maakte veel indruk met de video impressie die ze maakte van al het afval dat overbleef na haar borstkankeroperatie. Greet Prins, ex-bestuurder van Philadelphia Zorg, vertelt hoe ze duurzaamheid in het DNA van haar organisatie kreeg. Bekijk hier het hele programma.

Waarde voor de Groene OK
Heel de zorg is gericht op de specifieke doelgroep van de Groene OK. Daarom is het interessant om dit evenement bij jouw achterban onder de aandacht te brengen. Wie zich inschrijft via DEZE LINK krijgen leden van de Groene OK 50% korting op de entreeprijs. Daarnaast krijgen deelnemers Heel de Zorg, de reisgids voor vakmensen die het duurzamer willen doen, geschreven door Joost Bijlsma en Cathy van Beek er gratis bij.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van bovenstaande dan horen wij dat uiteraard graag. We zijn benieuwd naar jouw reactie en zien je graag (met collega’s) 14 april!