Congresmiddag Groen Zorgonderwijs

Congres, Nieuws

Greener (expertgroep Planetary Health en Duurzame zorg in medisch onderwijs) organiseert een congresmiddag Groen Zorgonderwijs op 9 december 2022 tussen 13:00 en 17:00, zowel fysiek als online.

Het belooft een middag te worden met toonaangevende sprekers op het gebied van Planetary Health (in zorgonderwijs), workshops en vooral inspiratie en informatie.

Het programma
De congresmiddag zal worden geopend door Omnia el Omrani en prof. dr. Johan Mackenbach.

Omnia El Omrani is een Egyptische plastisch chirurg in opleiding met een passie voor onderwijs en belangenbehartiging op het gebied van klimaatverandering en Planetary Health. Momenteel is zij als COP27 President Envoy on Youth, betrokken bij de volgende internationale top over de ecologische crisis.

Prof. dr. Johan Mackenbach is emeritus hoogleraar Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC en sinds 2021 voorzitter van de commissie Planetary Health van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).

Daarna is er in de workshops ruimte om zelf aan de slag te gaan, er zijn onder andere sessies over gamification, eindtermen, good case practices en transdisciplinariteit. De dag zal worden afgesloten met een panelbespreking.

Aanmelden en meer informatie

Wat: Congresmiddag Groen Zorgonderwijs
Wanneer: 9 december 2022 13:00-17:00
Waar: Fysiek én online (locatie volgt)