De derde editie van het Groene Zorg Festival: meld je nu aan!

Congres, Nieuws

Op zaterdag 28 september organiseert de Groene Zorg Alliantie een bomvol programma over groene zorg. Ben jij erbij? 

Dit is de derde keer dat de Groene Zorg Alliantie het festival organiseert. Het succes van vorige jaren smaakte naar meer. Opnieuw staan er boeiende sprekers op het podium en zijn er volop workshops, netwerkmogelijkheden, muziek en (h)eerlijke catering voor alle zorgprofessionals. 

Naast interessante sprekers, zoals André Kuipers, Aniek Moonen, Joyce Browne en Tim Fransen zijn er de hele dag praktische workshops te volgen, bijvoorbeeld over klimaat desinformatie, en ‘meten is ‘weten’. Ook is er (h)eerlijke catering, muziek, kunst, en volop gelegenheid om je netwerk uit te breiden en horizon te verbreden. Kortom, het belooft een leuke en leerzame dag te worden! Zien we jou daar? Iedereen die zich verbonden voelt met de zorgsector is van harte welkom: van zorgprofessional tot facilitair medewerker, van bestuurder tot stagiair. Ook (juist!) als je nog niet betrokken bent bij duurzaamheidsinitiatieven. Je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten, skills en positiviteit.

Het festival vindt plaats op zaterdag 28 september van  uur op evenementenlocatie Gooiland in Hilversum. Toegang is gratis; bestel je entreekaartje via https://groenezorgalliantie.com/festival/groene-zorg-festival-2024/ 

Benieuwd naar meer? Houd de website van de Groene Zorg Alliantie in de gaten voor het volledige programma! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg de Groene Zorg Alliantie op LinkedIn of Instagram om op de hoogte te blijven van groene zorg.