Groene Zorg Festival

Agenda, Congres, Nieuws

Zaterdag 23 september organiseert de Groene Zorg Alliantie wederom een bomvol programma over groene zorg. Doe inspiratie en energie op en leer nieuwe mensen kennen. Ben jij erbij? Bestel vanaf vandaag je ticket via: https://lnkd.in/eMRKd_Qm

Na het succes van de vorige editie heeft ook dit jaar weer een team de handen ineen geslagen om een dag op te zetten waarop we vieren dat het anders kan.

En we wéten dat het kan: de zorg kan klimaatneutraler, zuiniger omgaan met grondstoffen, meer gericht worden op preventie en een gezonde leefstijl.

We vinden het heel belangrijk om zo nu en dan stil staan bij alles dat goed gaat. Er zijn sinds vorig jaar alweer zoveel nieuwe successen geboekt. We laten het je graag zien op 23 september!

We laten natuurlijk experts aan het woord zoals Wanda de KanterMarcel Levi en Michelle van Tongerloo en vullen de dag met andere interessante sprekers, workshops, muziek en borrels – deze tweede editie belooft, net als vorig jaar, een geweldige dag te worden waar inspireren, verbinden en leren van elkaar centraal staat.

Deel het festival met familie, vrienden, collega’s en iedereen die verbintenis voelt met de toekomst van de zorg; van politici, managers en bestuurders tot zorgprofessionals (in spé).

Datum: 23 september
Tijd: 12 – 22 uur
Locatie: Lijm & Cultuur Delft

Meer informatie