Sustainable Healthcare Challenge

Agenda, Congres, Nieuws

“Uniting smart minds for sustainable health & technology”

Datum: Maandag 5 februari
Tijd: 12.00 -17.30
Locatie: Aula, TU Delft

Dit evenement is onderdeel van de TU Delft Gezondheidsmaand & De Slimme Zorgestafette

Ben jij een (medisch) expert met vernieuwende ideeën over duurzame gezondheidszorg die je graag met Delftse ingenieurs wilt delen?

TU Delft nodigt je graag uit voor de Sustainable Healthcare Challenge. Tijdens dit event brengt TU Delft medische professionals, experts uit diverse vakgebieden en beleidsmakers samen om gezamenlijk belangrijke thema’s van duurzame zorg aan te pakken. Multidisciplinaire teams verdiepen zich tijdens deze uitdaging in specifieke onderwerpen om aan het einde van het proces hun eerste projectvoorstellen te presenteren.

De teams die als beste worden beoordeeld door een deskundige jury maken niet alleen aanspraak op onderzoekfinanciering, maar krijgen ook de kans een waardevolle samenwerking op te bouwen om hun duurzame oplossing verder te ontwikkelen. Een prijzenpot van maximaal 50.000 euro staat klaar om verdeeld te worden onder de meest veelbelovende teams. Voordat je de uitdaging aangaat, krijg je de gelegenheid om waardevolle inzichten en kennis op te doen van experts op het gebied van duurzaamheid in de zorg, technologie en journalistiek.

Mis deze unieke kans niet en sluit je aan bij de beweging naar een duurzame gezondheidszorg!

  • Registratie & meer informatie over het programma zie hier
  • RSVP voor 2 februari  om je aanwezigheid te bevestigen.