Webinar Green Teams in de zorg

Congres, Webinar

Jij werkt in een zorgorganisatie en je hebt een groen, duurzaam hart. Samen met een paar andere collega’s wil jij de organisatie in beweging zetten. Maar hoe doe je dat? De Green Deal Duurzame Zorg en MINT zorgadvies organiseren een webinar over Green Teams in de zorg. Want hoe start je zo’n Green Team op? Wat doe je als je Raad van Bestuur (nog) wat minder groen denkt, en hoe blijf je samen aan de weg timmeren?

Tijdens de online sessie:

  • Vertelt innovatie-coach en voormalig Gipsverbandmeester Leendert-jan Doornbos van het HagaZiekenhuis hoe hij samen met vijf collega’s een Green Team oprichtte.  Hij deelt de successen, maar ook wat je beter niet kunt doen.
  • Geeft Inge Voorhuis van De Hartekamp Groep aan op welke manier verduurzaming wordt uitgerold binnen de organisatie en welke rol het green team daarbij speelt. De Hartekamp Groep werkt voor mensen met een verstandelijke beperking. Inge is adviseur huisvesting en voorzitter van het Green Team.
  • Krijgen we inzichten en praktische tips van Else de Ridder van MINT zorgadvies. Met haar ervaringen bij het opzetten en begeleiden van Green Teams in allerlei soorten zorginstellingen, is ze daar helemaal geknipt voor!

Tijdens de Q&A is er ruimte om vragen te stellen aan Else, Inge en Leendert-jan. En via de chat kun je  jouw eigen voorbeelden delen met andere deelnemers en netwerkcontacten opdoen.

Voor wie:           Iedereen die wil weten hoe je een Green Team in de zorg kunt opzetten, én voor iedereen die al met een Green Team werkt en benieuwd is naar de ervaring van andere green teams.

Datum:               Donderdag 22 april van 16.00 tot 16.45 uur

Aanmelden:      Vul dit formulier in. Deelname is gratis.

Eén dag voor het webinar ontvang je per e-mail de link om in te kunnen loggen op de webinar. Er is helaas geen mogelijkheid om de webinar terug te kijken. Na afloop kan je wél de presentaties ontvangen.